Waarom Compatibles2?
Partners & Brands
Onze Kracht

Info & Share

Cloud Servers & Services

 

Storage Devices

 Image result for netgear 24 poorts gigabit

Network Switches

High End Storage

Workplace Equipment

 

Wordpress Site & Content

Share

Meer Informatie? compatibles2@gmail.com


ONZE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN? 

Subscribe

 

 

 

 

Om onze relaties te kunnen voorzien van de allerbeste ICT oplossingen heeft Microdesk ervoor gekozen met een beperkt aantal uitstekende ICT partners & brands samen te werken, onder te verdelen in een aantal oplossingsgroepen:

Desktops/Online Werkplek/Mobility/Internet Connections:

Hardware Repair en Support:

 

Generieke Hard- en Software:

  

Fujitsu is wereldwijd leverancier van IT- producten en diensten, met ongeveer 170.000 medewerkers die klanten in 70 landen ondersteunen. Fujitsu biedt zijn klanten het voordeel van een one stop shopping aanbod dankzij de combinatie van hoogwaardige en betrouwbare IT-producten en diensten. Fujitsu levert dynamische IT-oplossingen en IT-outsourcingservices voor desktop-, netwerk- en datacentre-omgevingen en alle hieraan gerelateerde services. De gerenommeerde experts van Fujitsu lossen klantspecifieke IT-vraagstukken op met doordachte, innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen op basis van flexibel in te zetten standaard bouwstenen. Hiermee worden maatwerkoplossingen geleverd die exact aansluiten op de behoefte van de klant en eenvoudig zijn aan te passen wanneer deze behoefte verandert. Het centrale doel van de dienstverlening van Fujitsu is het maximaliseren van de ondernemingswaarde en het minimaliseren van verspilling. Fujitsu is opgenomen in de Dow Jones Sustainability World Idexen en in de FTSE4Good Index om zijn betrokkenheid bij het behoud van het milieu en verantwoord ondernemen te bekrachtigen.Nieuwe producten van Fujitsu zijn o.a: de BX400 (een 'green datacenter out of the box' voor het mkb), de Primergy MX130 S1 (een microserver voor kleine bedrijven), en de portable Zero Client MZ900 (een desktopvirtualisatie met een usb-stick als client) 

Data Avalabilty:

 

  ARM based   Low TCO

 

Onze klanten kiezen

Korte communicatie lijnen, Green IT, snel en adequaat handelen, service, kwaliteit en tevredenheid.

Oplossingsgebieden:
  • Problemen met uw PC's, Tablet, Netwerk of Wi-Fi?
  • Hard of Software herstel lukt zelf niet? 
  • Uw eigen Wordpress website beginnen, maar geen idee hoe? 
  • Uw data lijkt verloren gegaan, is er nog herstel mogelijk?
  • Of nieuwe apparatuur aanschaffen, maar eerst advies nodig? 

De winkels waar u advies kreeg zijn er niet meer en in de superstore of webshop is het aanbod voor u niet te overzien.  Bespreek uw Home & Office IT-zaken met de betrouwbare adviseur, die problemen deskundig en betaalbaar op kan lossen! 

Neem contact op: 06-53534080 of hier

Vendors o.a.: